Tero Valli kiinteistövälittäjä Pori

Tero
Valli

Kiinteistönvälittäjä, LKV, osakas

Tuumasta toimeen, ota yhteyttä!

[email protected]

Twitter Facebook

Hei,

Olen alle 40-vuotias nuorimies kotoisin Ulvilasta. Elämäni ensimmäiset parikymmentä vuotta kuluivat pelaten pesäpalloa vaihtelevalla menestyksellä korkeimmilla sarjatasoilla. Pelikaverini antoivat minulle aikanaan lempinimeksi ”Suomen huono-onnisin pesäpalloilija”, johtuen useista loukkaantumisista, joista kärsin urheilu-urani aikana. Ensimmäinen tutustuminen työelämään oli 15-vuotiaana kun pääsin kunnan hommiin, leikkaamaan nurmikkoa. Viikon töissäolon jälkeen sain heti kovan puhuttelun työnjohtajalta:” Ei sulla mikään urakkapalkka ole! Leikkaa hitaammin!” Tämän jälkeen sopeuduin loppukesäksi hyvin ottamalla mukaan joka päivä kirjan, jota lueskelin useamman tunnin näin saaden oikean rytmin leikkaustyöhön. Vietin tämän jälkeen pari kesäkautta asfalttihommissa. Kirjaa ei tarvittu.

 

Ensimmäisen todellisen asiakaspalvelutyön sain sairaalavartijana. Siinä on sitten kaikille paras myyntityön opiskelupaikka, jos sellainen kiinnostaa. Jokaisessa työvuorossa kun myyt ajatusta, että älä täällä riehu ja tappele, vaan jos menisit nyt vaan pois täältä. Onnistumisprosenttini näissä myyntitapahtumissa oli noin 98. Asuntoja aloin kauppaamaan vuonna 2008, kun hetken mielijohteesta hain töihin KotiApajalle. Sieltä siirryin nykyiseen työpaikaani ja erittäin hyvin olen viihtynyt!

 

Työ kiinteistönvälittäjänä on mielenkiintoista ja suurimman ilon saan myydessäni upean vanhan talon, jossa näkyy omistajien kiintymys tähän kotiin ja kaikki tunnit, jota on käytetty talon ylläpitoon. Kaiken ei tarvitse olla aivan viimeisintä ja uusinta uutta, kunhan kodista on huolehdittu ja rakkaus asuntoon näkyy. Välillä minun kerrotaan olevan niiiiiin välittäjä, kun löydän luonnostaan jokaisesta negatiivisesta asiasta positiivisen puolen. Olen enemmänkin Lasi puoliksi täynnä -ihminen. Nykyään asun Länsi-Porissa Musan kauniissa puutarhakaupunginosassa upean vaimoni Katjan kanssa, joka on myös työkaverini jonka kanssa teemme usein yhteistyötä. Perheeseemme kuuluu myös neljä lasta ja Jack Russelin terrieri Lissu.


Tätä et tiennyt välittäjästä

1. Pelasi aikoinaan pesäpalloa Superissa ja on voittanut puolustusvoimien suomenmestaruuden pesäpallossa.

2. On sotilasarvoltaan vänrikki.

3. On hyvä oppimaan kartat ulkoa ja piirtämään pohjakuvan ulkomuistista.

4. On pudonnut jäihin kahdesti.

5. Opiskeli lukioaikana englantia katsomalla Kauniita ja Rohkeita.

6. On värisokea. Olisi aikoinaan halunnut poliisiksi, mutta värisokeus oli ylitsepääsemätön este.

Yhteydenottolomake


 

Asiakaspalautteet

Tero Valli myy asuntosi Porissa

Olemme erittäin tyytyväisiä. Fiksusti ja asiallisesti hoidettu kauppa. Toivottavasti jatkuu samalla tavalla. 

Myyjä, Pori

Olemme erittäin tyytyväisiä. Fiksusti ja asiallisesti hoidettu kauppa. Toivottavasti jatkuu samalla tavalla. 

Myyjä, Pori


Twitter Facebook Pinterest

Olin turhautunut asunnon myyntiin koska se oli ollut melkein vuoden myynnissä toisella välittäjällä. Tero tuli katsomaan asuntoani, sanoi "myydään pois" ja niinpä teki; muutamassa viikossa asunto oli myyty...

Myyjä, Pori

Olin turhautunut asunnon myyntiin koska se oli ollut melkein vuoden myynnissä toisella välittäjällä. Tero tuli katsomaan asuntoani, sanoi "myydään pois" ja niinpä teki; muutamassa viikossa asunto oli myyty. Sanomattakin on selvää, että olen hyvin tyytyväinen Teron työhön.

Myyjä, Pori


Twitter Facebook Pinterest

Olemme tosi tyytyväisiä hänen työskentelyynsä kaikin puolin. Täysi kymppi:-) Kiitos!

Myyjä, Pori

Olemme tosi tyytyväisiä hänen työskentelyynsä kaikin puolin. Täysi kymppi:-) Kiitos!

Myyjä, Pori


Twitter Facebook Pinterest

Ajankohtaista

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Liity Solid House ystäväpiiriin ja saat monenlaisia kivoja ystävänpalveluksia. Ruksita kohta "Haluan Solid House ystäväksi" niin saat ystävänpalvelukset sähköpostiisi.

Lue lisää tietosuojakäytännöistämme (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste