Mikko Reunanen kiinteistönvälittäjä Salo

Mikko
Reunanen

Asuntomyyjä, osakas

Tehdään unelmistasi totta!

Twitter Facebook

SALOEksPERTTI PALVELUKSESSANNE!

Moikka, olen Mikko. Olen Salon toimiston kuopus ja ylpeä siitä. Tietotaitoni on syntynyt suorittamieni talonrakentajan ja myynnin ammattitutkintojen pohjalta. Lisäksi minulla on myös roppakaupalla paikallistuntemusta, jonka avulla tiedän Salon alueesta yhtä jos toistakin!

Työssäni panostan ennen kaikkea laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Yhteydenpito asiakkaaseen on minulle hyvin tärkeää. Voinkin luvata, että asiakkaani pysyy aina ajantasalla.

Kun sinulla on haussa hyvä asiakaspalvelija, myynnin ammattilainen ja rakennusten teknisistä tiedoista paljon ymmärtävää välittäjä, on aika ottaa yhteyttä minuun. Tehdään unelmistasi totta!

"#välittäjäjokavälittää"

Yhteydenottolomake


TÄTÄ ET TIENNYT VÄLITTÄJÄSTÄ

1. Lempinimeni on ala-asteesta lähtien ollut Tötsä.

2. Olen extempore-tyyppi. Lähdin muun muassa Napakymppi-ohjelmaan keväällä 2018 kaverin ilmoittamana.

3. Olen eläinrakas ihminen ja minulla on Rhodesian Ridgeback-rotuinen koira, jonka nimi on Alma.

4. Arvostan ihmisiä, jotka osaavat olla onnellisia toisten saavutuksista ja onnistumisista.

5. Pidän moottoripyöräilystä.

Asiakaspalautteet

Mikko Reunanen kiinteistönvälittäjä Salo

Olen hyvin tyytyväinen Reunasen Mikolta saamaani palveluun. Kanssakäyminen oli helppoa ja välitöntä, ja asioista ja kohteesta puhuttiin rehellisesti ja avoimesti. Mikko piti minua koko ajan ajan tasalla...

Ostaja, Salo

Olen hyvin tyytyväinen Reunasen Mikolta saamaani palveluun. Kanssakäyminen oli helppoa ja välitöntä, ja asioista ja kohteesta puhuttiin rehellisesti ja avoimesti. Mikko piti minua koko ajan ajan tasalla kaupan edistymisestä ja toimi kaikissa tilanteissa ammattitaitoisesti.

Ostaja, Salo


Twitter Facebook Pinterest

Täällä tyytyväinen yksiön myyjä Salosta. Asiointini välittäjänne Mikko Reunasen kanssa oli ripeätä, avuliasta ja asiallista ja todella nopeata. Kaupanteko oli takuuvarma ja kivuton ja yksiöstä saamani hinta...

Myyjä, Salo

Täällä tyytyväinen yksiön myyjä Salosta. Asiointini välittäjänne Mikko Reunasen kanssa oli ripeätä, avuliasta ja asiallista ja todella nopeata. Kaupanteko oli takuuvarma ja kivuton ja yksiöstä saamani hinta oli olosuhteisiin nähden kohtuullinen. Voin suositella.

Myyjä, Salo


Twitter Facebook Pinterest

Mikon kanssa kaikki sujui oikein mukavasti ja ostajaa miellytti hyvä palvelualttius ja nopea sekä suoraviivainen eteneminen. Kaikki ensimmäisestä puhelinsoitosta aina kauppakirjan allekirjoitukseen sujui...

Eeli Takatalo, Salo

Mikon kanssa kaikki sujui oikein mukavasti ja ostajaa miellytti hyvä palvelualttius ja nopea sekä suoraviivainen eteneminen. Kaikki ensimmäisestä puhelinsoitosta aina kauppakirjan allekirjoitukseen sujui luontevasti. Iso kiitos!

Eeli Takatalo, Salo


Twitter Facebook Pinterest

Ajankohtaista

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Liity Solid House ystäväpiiriin ja saat monenlaisia kivoja ystävänpalveluksia. Ruksita kohta "Haluan Solid House ystäväksi" niin saat ystävänpalvelukset sähköpostiisi.

Lue lisää tietosuojakäytännöistämme (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste