Myyntisisustus

Myyntisisustus tuo vauhtia asuntokauppaan

Voiko ammattimainen myyntisisustus auttaa kodin myymisessä? Netti kun on täynnä ohjeita ja neuvoja, miten koti kannattaa stailata ennen myyntiä. Tasojen tyhjentäminen, henkilökohtaisten tavaroiden poistaminen, siivoaminen ja muut vastaavat toimenpiteet ovat asioita, joita jokainen meistä osaa toteuttaa. Voidaan siis sanoa, että kodin stailaus kyllä onnistuu kaikilta, mutta vain tiettyyn pisteeseen saakka. Ammattisisustajat laittavat vielä ekstravaihteen päälle!

Kun koti sisustetaan myyntiä varten, lähdetään liikkeelle asunnon ostajien kohderyhmästä. Sisustaja ei luo oman näköistä taideteosta vaan uuden asukkaan tulevan asuinympäristön. Ostajan pitää tuntea jo kuvia katsellessaan, että juuri tämä asunto voisi olla hänen kotinsa.

Valoisuus on kaikkein tärkein asia, erityisesti luonnonvalo. Pimeillä tiloilla voidaan menettää myydessä jopa useita tuhansia euroja. Ahtaat ja tavaraa täynnä olevat tilat eivät myöskään onnistu luomaan kodista houkuttelevaa mielikuvaa. Parhaimmillaan myytävissä asunnoissa on vaihdettu ihan kaikki huonekalut, tekstiilit ja esineistö. Stailausvarastomme pitää sisällään lukemattoman määrän erilaisiin asuntoihin ja tiloihin soveltuvia artikkeleita. Näiden avulla stailaustiimi onnistuu saavuttamaan tavoitellun tunnelman, ja koti ja asuinympäristö voidaan nähdä täysin uusin silmin.

Ammattisisustaja ei jätä huomioimatta myöskään ulkotiloja. Niiden houkuttelevuus on erityisen tärkeää, koska ensivaikutelma koetaan jo pihalla. Kauniit omakotitalopihat ja mökkiympäristöt houkuttelevat ostajia nopeisiin päätöksiin.

Ammattimainen myyntisisustus ottaa huomioon kaikki näkökulmat asunnon myynnin kannalta. Stailaustiimimme toteuttama harkittu ja kokonaisvaltainen sisustaminen saa aikaan sen, että markkinoilla pitkäänkin ollut kohde pystytään myymään hetkessä. 

Kyllä, myyntisisustus kiinnostaa minua, haluan lisätietoa. Ota yhteyttä!

Varaa ilmainen arviokäynti

soita 044 282 0038

tai jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

Ota yhteyttä

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Liity Solid House ystäväpiiriin ja saat monenlaisia kivoja ystävänpalveluksia. Ruksita kohta "Haluan Solid House ystäväksi" niin saat ystävänpalvelukset sähköpostiisi.

Lue lisää tietosuojakäytännöistämme (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste