Rekrytointi ja koulutus

Tule meille töihin!

 

Haemme jatkuvasti alalla jo mainetta niittäneitä LKV–tutkinnon suorittaneita tekijöitä. Jos haluat uudenlaista virtaa urallesi ja tuliterän vaihteen päälle, niin ota yhteyttä. Sovitaan tapaaminen, niin kuulet miten meillä on menestytty!


Kiinnostaako kiinteistönvälittäjän ura? Haemme hyviä tyyppejä, jotka koulutamme alalle oman Kiinteistönvälittäjän Start Up –koulutuksen avulla. Olemme kouluttaneet menestyksekkäästi jo useita alalle tulleita, joista monet ovat tänä päivänä luoneet paikkansa paikkakunnan parhaimpien välittäjien joukossa. Täytä hakemus alle, niin olemme yhteydessä.

Yhteydenottolomake

 

Solid House on uusi raikas ja sympaattinen brändi alalla. Yrityksenä emme kuitenkaan ole uusi, vaan olemme toimineet jo kuusi vuotta alalla, tehneet yli 2000 kauppaa, yli 300 miljoonan euron arvosta. Meitä on jo yli 30 henkilöä. Toimimme Pääkaupunkiseudun, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Salossa ja Porissa. 

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste