Rekrytointi ja koulutus

Tule meille töihin!

 

Haemme sisällöntuottajaa

Haemme nyt sinua, koukuttavien ja inspiroivien sisältöjen tuottajaa, joka hallitset kaupallisen, monikanavaisen sisällöntuotannon niin digitaalisissa kuin perinteisissä kanavissa.

Kirjoitat vaikuttavaa ja asiantuntevaa markkinointiviestintää; blogikirjoituksia, artikkeleita, somepostauksia sekä asuntojen markkinointitekstejäkin. Viestintäsi on tavoitteellista ja haluat olla mukana viemässä yrityksemme seuraavalle levelille. Haemme henkilöä joka ymmärtää ja hallitsee myös  digimarkinointiin liittyvät optimoinnit kanavien mukaan

Solid House brändimme on toiminut nyt vähän yli vuoden ja vastaanotto niin asiakkailta kuin yhteistyökumppaneiltamme on ollut ilahduttavan positiivinen! Olemme kasvaneet jo yli 40 hengen tiimiin ja ensi vuoden tavoitteenamme on edelleen kasvaa nykyisillä sekä uusilla paikkakunnilla.

Kerro meille mitä osaat ja miksi olisit meille täydellinen vaihtoehto! Tiedustelut ja hakemukset 31.10.2018 mennessä: [email protected]

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.


Haemme kiinteistönvälittäjää

Haemme jatkuvasti alalla jo mainetta niittäneitä LKV–tutkinnon suorittaneita tekijöitä. Jos haluat uudenlaista virtaa urallesi ja tuliterän vaihteen päälle, niin ota yhteyttä. Sovitaan tapaaminen, niin kuulet miten meillä on menestytty!


Kiinnostaako kiinteistönvälittäjän ura? Haemme hyviä tyyppejä, jotka koulutamme alalle oman Kiinteistönvälittäjän Start Up –koulutuksen avulla. Olemme kouluttaneet menestyksekkäästi jo useita alalle tulleita, joista monet ovat tänä päivänä luoneet paikkansa paikkakunnan parhaimpien välittäjien joukossa. Täytä hakemus alle, niin olemme yhteydessä.

Yhteydenottolomake

 

Solid House on uusi raikas ja sympaattinen brändi alalla. Yrityksenä emme kuitenkaan ole uusi, vaan olemme toimineet jo kuusi vuotta alalla, tehneet yli 2000 kauppaa, yli 300 miljoonan euron arvosta. Meitä on jo yli 30 henkilöä. Toimimme Pääkaupunkiseudun, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Salossa ja Porissa. 

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Liity Solid House ystäväpiiriin ja saat monenlaisia kivoja ystävänpalveluksia. Ruksita kohta "Haluan Solid House ystäväksi" niin saat ystävänpalvelukset sähköpostiisi.

Lue lisää tietosuojakäytännöistämme (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste