Jenni Nevala kiinteistönvälittäjä Helsinki

Jenni
Nevala

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Koti on elämän tärkein ja paras paikka.

Twitter Facebook

Iloisena ja erittäin ihmisläheisenä tyyppinä välittäjän työ sopii minulle kuin nakutettu. Erilaiset ihmiset ja heidän toisistaan poikkeavat tarinansa tuovat tähän työhön jatkuvaa vaihtelua ja mielenkiintoisia asioita. Erityisen iloiseksi tulen siitä, kun asiakas on tyytyväinen uudesta kodistaan tai hyvin onnistuneista kaupoista.

Luonnehtisin itseäni suoraselkäiseksi ihmiseksi ja hyväksi kuuntelijaksi, joka varmuudella huolehtii kodistasi kuin omastaan. Vahvuuksiani ovat muun muassa kauppatieteellinen koulutukseni ja työhistoriani talouden ja numeroiden pyörittelyn saralla. Ongelmanratkaisukykyni on myös ehdotonta huippuluokkaa, ja poikkeuksetta keksin kyllä kaikille osapuolille parhaan ratkaisun! Pidän ammattitaitoani yllä jatkuvasti opiskelemalla ja kouluttautumalla. Olen älyttömän tehokas ja tarkka kiinteistönvälittäjä, etenkin juridiikka on lähellä sydäntäni ja vahvasti hanskassa!

Helsingin toimistolla saan virtaa dynaamisesta porukasta ja nauravista ammattilaisista, joilta saan aina apua, ja joilta hyvät vitsitkään eivät koskaan lopu kesken. Tästä porukasta löytyy asennetta ja ammattitaitoa sitä hyvää fiilistä unohtamatta.

The best journey takes you home!

Yhteydenottolomake


Tätä et tiennyt välittäjästä

1. Jalkapallo on suuri intohimoni. Pelasin itse pitkään ja nyt, kun omat polvet ei enää kestä, futista tapitetaan kotisohvalla tai katsomossa.

2. Ostan kenkäni usein lastenosastolta.

3. Pidän kellarin hajusta.

4. Kodistani löytyy piano, viulu, kitara, panhuilu, ukulele, triangeli ja huuliharppu. Osaan soittaa suurinta osaa näistä.

5. Jenni Nevala = armoton kielipoliisi.

6. Virtahepo on voimaeläimeni. Se on myös tatuoitu jalkaani.

7. Olen syntynyt Turussa.

Asiakaspalautteet

Ajankohtaista

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Liity Solid House ystäväpiiriin ja saat monenlaisia kivoja ystävänpalveluksia. Ruksita kohta "Haluan Solid House ystäväksi" niin saat ystävänpalvelukset sähköpostiisi.

Lue lisää tietosuojakäytännöistämme (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste