Blogi

19-04-2018

Keväinen tervehdys markkinoinnin tiimiltä!

Hei, olen Anu ja sain kunnian aloitella tätä Solid Housen blogia. Olen sisustaja, joka inspiroituu luonnosta ja pitää kotoilusta. Yritän opetella päivittäin hetkestä nauttimisen taitoa. Sitä, jonka avulla tehdään pienistä asioista merkittäviä. Istuessani täällä toimistolla aurinko valaisee ihanasti ja herättelee kevätfiilikseen. Ajatukset karkaavat tahtomattakin ulos. Melkein voisi jo istua rantakalliolla syöden jäätelötötteröä. Ennen jäätelöhetkeä voisin kuitenkin kertoa, millaisia aiheita blogi tulee lähiaikoina käsittelemään.

kuva01.JPG

Blogissa ollaan sekä sisätiloissa että ulkona. Tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, kuten vappujuhlintaan ja pihojen kesävalmisteluihin. Laitetaan koti kuntoon alkukesän juhlia varten ja suunnataan ajatukset rentouttavaan juhannukseen. Lomakauden lähestyessä kerrotaan vinkkejä leppoisien kesäpäivien viettoon.

kuva2.JPG

Aiheissa sukelletaan melko kokonaisvaltaisesti kodin ja asumisen maailmaan. Tutustutaan välittäjiin, eli asuntojen asiantuntijoihin, jotka ovat apuna uusien unelmakotien löytymisessä. Käydään kurkistamassa, miten kotien stailauksia tehdään ja kuinka saadaan upeat valokuvat. Esitellään otteita kiinteistönvälitystoimiston arjesta.

kuva3.JPG

Jutuissa käsitellään huone kerrallaan kodin eri tiloja ja niiden sisältöä. Sisustetaan ja inspiroidutaan, yleensä samaan aikaan. Mietitään, mikä tekee kodista persoonallisen. Pohditaan, mitä kotoiluun kuuluu ja millainen on viihtyisä kotiviikonloppu. Lisäksi innostutaan testailemaan erilaisia DIY-juttuja.

Otamme myös ehdotuksia vastaan. Mikäli sinulla on jokin kiinnostava aihe mielessä, voit kommentoida julkaisuja somessa tai lähestyä meitä viestillä.

Tervetuloa mukaan! Toivottavasti viihdyt.

Terveisin

Markkinointitiimi

Anu

Twitter Facebook Pinterest

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Liity Solid House ystäväpiiriin ja saat monenlaisia kivoja ystävänpalveluksia. Ruksita kohta "Haluan Solid House ystäväksi" niin saat ystävänpalvelukset sähköpostiisi.

Lue lisää tietosuojakäytännöistämme (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste