Solid House Blogi

Lauantai, syyskuu 29, 2018 - 14:25
Suomen sisustusalan tapahtumista suurin antoi tänä vuonna taas parastaan upeiden sisustusten ja messuosastojen myötä, - mutta samalla ehkä hieman maltillisemman vaikutelman viime vuoden huikean väritykityksen ja dramaattisten tummien vahvojen tunnelmien jälkeen.
Tiistai, elokuu 28, 2018 - 15:23
Piipahdimme mekin pienen tiimin kanssa Tukholman Formex -messuilla katsastamassa sisustuksen uusimpia tuulia. Muutos vasta parin vuoden takaiseen sisustustrendiin on huimaa. Minimaalisuus on tiessään ja värien ja materiaalien kirjo on todella runsasta!
Perjantai, heinäkuu 13, 2018 - 14:33
Asuntomessujen teemana tänä vuonna on asuminen läpi ihmiselämän. Vuoden 2018 asuntomessuilla pyritään ratkomaan porilaisittain tutulla, periksiantamattomalla tavalla arjen ongelmia ja kehittämään ratkaisuja hyvän elämän eri ikävaiheisiin. Messualueella on oikea päiväkoti ja seniorien palvelukoti, alue on siis suunniteltu tulevien asukkaiden elinkaarta silmällä pitäen aina vauvasta vaariin.
Tiistai, heinäkuu 3, 2018 - 09:21
Makuuhuone on tärkeä tila. Vaikka siellä ei varsinaisesti oleskella, vietetään huoneessa kuitenkin iso osa vuorokaudesta. Rauhallisen ja mukavan makuuhuoneen tulisi olla rentouttava paikka hyville unille. Tilan sisustus olisi hyvä pitää mahdollisimman selkeänä. Kaikki ylimääräinen tavara ainoastaan häiritsee rauhallista tunnelmaa.
Torstai, kesäkuu 28, 2018 - 09:25
Monet viettävät kesälomaa heinäkuussa. Joillakin on tapana tehdä tarkkoja lomasuunnitelmia jo etukäteen, kun taas jotkut tykkäävät lomailla ilman ohjelmaa ja hetki kerrallaan. Mitäpä kesälomalla sitten voisi tehdä, jos mitään valmiita suunnitelmia ei ole? Tässäpä muistin virkistykseksi muutamia varmasti tuttujakin lomahommia, jotka onnistuvat melkein missä ja milloin vain.
Keskiviikko, kesäkuu 20, 2018 - 10:38
Juhannukseen kuuluu paljon ihania perinteitä, kuten kokko ja sauna. Usein suunnataan mökkeilemään tai telttailemaan. Paras paikka viettää juhannusta onkin luonnossa ulkosalla. Säätilasta ei voi ikinä tietää, mutta oikeilla varusteilla eivät sateetkaan haittaa. Juhannuspöydän tarjoilu voi sisältää vaikkapa grilliherkkuja, uusia perunoita ja marjaisia jälkkäreitä.
Torstai, kesäkuu 14, 2018 - 09:26
Sauna, mikä mahtavan rentouttava paikka! Monille suomalaisille sauna voi olla arkipäiväinen, mutta samalla kuitenkin tärkeä asia. Rentouttavan vaikutuksen ihanuutta lisää mukava yhdessä vietetty hetki. Usein sauna on osana yhteistä illanviettoa. Saunassa voi rauhassa istuskella ja jutella, ajatuksetkin tuntuvat kulkevat paremmin löylyjen lämmössä. Saunatavat saattavat olla kaikilla hieman erilaisia, mutta yleisesti ottaen ne ovat säilyneet suunnilleen samanlaisina saunan pitkän historian aikana.
Tiistai, kesäkuu 12, 2018 - 09:26
Solid House on mukana asuntomessuilla, jotka järjestetään Porissa 6.7.-5.8.2018. Asuntomessualue sijaitsee Kokemäenjoen varrella Karjarannassa, joka on kävelyetäisyyden päässä kaupungin keskustasta. Läheltä löytyvät myös Kirjurinluodon loistavat ulkoilu- ja virkistysmahdollisuudet. Asuinalue on komealla paikalla jokimaisemassa vanhalla teollisuusalueella.
Tiistai, kesäkuu 5, 2018 - 13:36
Kesällä on usein kyläreissuja tiedossa ja mielellään veisi mukanaan jotain tuliaisia. Tuliaisten keksiminen voi olla välillä hankalaa, kun haluaisi hankkia jotain persoonallista. Helpointa on viedä mukanaan jotain syötävää tai pullo viiniä. Kukkakimppukin piristää takuuvarmasti. Entä mitäpä jos veisit jotain itse tehtyä? Mikäli tykkäät askarrella, on nyt luvassa helposti ja nopeasti valmistuvan kesätuliaisen ohje. Tee kesäinen ovikoriste koivunoksista!
Perjantai, kesäkuu 1, 2018 - 10:52
Tähän aikaan vuodesta koti tulvii valossa aikaisesta aamusta myöhäiseen yöhön asti. Valoisan kodin valttikortteja ovat vaaleus, tyhjä tila ja valonlähteistä parhain, eli luonnonvalo. Vaaleat pinnat heijastavat valoa ja korostavat kodin valoisuutta. Valkoinen on takuuvarmasti aina raikas ja suurina pintoina sen vaikutus tilaan on huomattava. Silti hillityllä värien käytöllä ja kontrasteillakin voidaan luoda avaruutta tiloihin.

Lisää juttuja luvassa pian!

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Liity Solid House ystäväpiiriin ja saat monenlaisia kivoja ystävänpalveluksia. Ruksita kohta "Haluan Solid House ystäväksi" niin saat ystävänpalvelukset sähköpostiisi.

Lue lisää tietosuojakäytännöistämme (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste