Koivistonpuistikko 37-39, Pori, Uusikoivisto

Previous

kerrostalo

56.0 m²

Pori, Uusikoivisto,
Koivistonpuistikko 37-39
Mh. 75 041,42 €
Vh. 78 000 €


Näytä kartalla



Twitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

___
TILAVA JA VALOISA, NUOREKAS ASUNTO HISSITALOSTA!
___

Siistikuntoinen ja nuorekas kaksio ja oma lasitetettu parveke! Asunto on valoisa ja avara, ja koko huoneistossa on uusi, vuonna 2017 asennettu yhtenäinen ja kaunis laminaattilattia.

Keittiö on remontoitu kokonaisuudessaan vuonna 2017. Hyvännäköiset ja tyylikkäät kaapistot, nykyaikaiset kodinkoneet ja tiskikone helpottavat ruuanlaittohommia ja tilavaan keittiöön mahtuu hyvin kunnon ruokailuryhmäkin.

Isosta olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, ja parvekkeen näkymät ovat suojaisalle, vehreälle takapihalle. Kun istuskelet kesäaamuisin täällä aamukahvilla, saat siis olla rauhassa naapurien katseilta!

Asunnossa on myös hyvin säilytystilaa, makuuhuoneessa on vaatehuone ja eteisessä hyvä kaapisto. Lisäksi asunnolle kuuluu huoneistokohtainen lämmin varasto.

Pysäköintitilaa on hyvin kadun varressa ja myös vastapäisellä parkkialueella. Lähikauppa on myöhään klo 23.00 saakka auki viikon jokaisena päivänä ja sinne on todella lyhyt kävelymatka. Keskustaankin pujahtaa nopsasti fillarilla tai miksei kävellenkin.

Sijoittajille kiinnostava tieto on, että rahoitusvastikkeet on tässä yhtiössä tuloutettu, eli voit vähentää ne verotuksessa!!
______________
Katja Valli
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Solid House Oy LKV

044 322 7040
[email protected]
______________

Kohdenumero
9677534
Kunta
28130 Pori
Alue
Uusikoivisto
Huoneet
2h, k, lasit.p
Pinta-ala
56.0 m2
Muut tilat
0.0 m2
Kokonaispinta-ala
56.0 m2
Kerros
3 / 7
Rakennusvuosi
1969
Käyttöönottovuosi
1969
Vapautuminen
1kk kaupoista
Yhtiövastike
207.51 € / kk ( hoitovastike 174.6 € / kk + rahoitusvastike 32.91 € / kk )
Vesimaksu
19 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista
Saunamaksu 4xkk perhe 10,00 Saunamaksu 2xkk perhe 5,00 Saunamaksu 4xkk yksin 8,00 Saunamaksu 2xkk yksin 4,00 Varaston avainpantti 30,00
Yhtiö
Asunto-Oy Koivistonpuistikko 37-39
Energialuokka
F2013
Rakennukseen
tehdyt remontit
Parvekeremontti 1992 Molok-jäteastiat 1999 Tonttivesijohdon uusinta 2001 Lämmityksen ja käyttöveden linjasäätöventtiilien uusinta 2003 Julkisivukorjaus ja kaukolämmön alajakokeskuksen uusinta ja lämmitysverkoston perussäätö 2005 Parvekkeiden huoltomaalaus asukkaiden tekemien reklamaatioiden mukaan, pohjoispäädyn ns. invaluiskan ja oviautomatiikan rakennuttaminen uusien lumiesteiden asennus, vanhojen siirto rakennuksen takapuolelle 2012 Ei oleellista 2013 Rakennuksen peltikatteen huoltomaalaus 2014 Asuntojen ovien lukkorunkojen uusinta ja sarjoitus sekä yleisten tilojen lukkojen uudelleen sarjoitus, Abloy Protec-avaimelle siivousparvekkeiden ovien uusiminen 2015 Ilmastoinnin puhdistus, mittaus ja säätötyöt sekä yhtiön lämpö-, vesi- ja viemäriputkistojen (LVV) kuntotutkimus päätös hissien modernisoinnista, toteutus seuraavana vuonna 2016 Hissien modernisointi, pihavalopylväiden lamppujen uusinta, Karlux Talas Led lamput 2017
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
KORJAUSTARVESELVITYS VUOSILLE 2018 -2022 Vesikatto - ei tarvetta. Vaippakorjaukset - suoritettu perusparannuskorjaus vuonna 2005, ei oleellista korjattavaa. Parvekekorjaukset - parvekkeiden huoltomaalauksia vielä jakson loppupuolella, parvekelasituksien huolto-/korjausvastuu yhtiöllä. Ovet ja ikkunat - ei oleellisia korjaustarpeita jakson aikana. Porraskäytävät - tarpeelliset huoltomaalaukset jakson aikana. Lvis-Iaitteet - kylpyhuoneiden viemäriputkistojen uusintaa tarpeen mukaan mm. kylpyhuoneiden korjausten yhteydessä siten kuin tähänkin asti on menetelty, ilmastointikoneiden korjaustarpeen kartoitus ja nykyaikaistaminen linjasaneerauksen yhteydessä, mahdollinen LTO, sähkölaitteet, linjanousujen vahvistaminen putkistojen linjasaneerauksen yhteydessä sekä talon pohjaviemärin uusiminen linjasaneerauksen yhteydessä. Hissit - hissit uusittu, Kone Hissit Oy:n täyshuoltosopimus. Lukot - ei tarvetta. Yleiset tilat - kylmiölaitteiden uusinta saattaa olla tarpeen jakson loppupuolella, varastot/väestönsuoja ei oleellista korjaustarvetta. Piha-alueet - salaojien ja pihan sadevesi- ja kokoojakaivojen kunnon seuranta ja korjaus-/uusintatyöt tarpeen mukaan, pihapuiden ja pensaiden kunnon seurantaa ja hoitoleikkauksia tarpeen mukaan, asfaltoidut alueet korjauksia tarpeen mukaan, piha-alueiden kunto pidetään edustavana. Jäteasema - ei oleellista korjaustarvetta.
Asunnon kunto
hyvä
Katon kuvaus
harja.. pelti..
Tontin koko
8333.0 m2
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu kokonaan 2017. Mikrohylly.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 1
Olohuone
olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle
Palvelut
Lähikauppa 50 m.
Koulut
Uudenkoiviston koulu n. 150 m.
Lastenhoito
Koivulan päiväkoti

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot



Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste