Tuorintie 8 , Rusko , keskusta

Previous

omakotitalo

149.0 m²

Rusko, keskusta,
Tuorintie 8
Mh. 269 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

______
TYYLIPUHDASTA 70-LUVUN ARKKITEHTUURIA
_______

Ihana koti ja täydellinen layout. Kauneutta, selkeyttä, linjakkuutta, tyylikkyyttä ja toimivuutta täynnä oleva koti. Hyvää fiilistä ja hitusen jopa luksusta tulviva yhdessä tasossa oleva omakotitalo puistomaisen tontin sylissä kutsuu uutta perhettä viihtymään aivan varmasti.
PALJON REMONTTEJA LÄPIKÄYNYT RAIKAS KOTI
Sisustussuunnittelija Paula Kallio on ollut mukana suunniteltaessa tämän kodin remonttia. Kaikki rakennus- ja remonttityöt on teetetty alan ammattilaisilla. Pinnat ovat saaneet uuden elämän 2011-2013. Raikkaan valkoiset seinät ja arvokas tammiparketti sulautuvat yhteen ja luovat vivahteikkaan klassisen kokonaisuuden. Laskettuihin valkoisiin sisäkattoihin on upotettu himmennettävät led-valaisimet, joten tunnelma on aivan ihana myös pimeinä vuodenaikoina.

Keittiö on mittatilaustyönä teetetty 2014 ja se edustaa tämän päivän modernia keittiötä parhaimmillaan. Saunaosasto on remontoitu 2000-luvun alussa. Pintaremonttien lisäksi taloon on tehty myös merkittäviä perusparannuksia, mm:

•Käyttövesiputket uusittu 2000-luvun alussa
•Patteriputket ja patterit uusittu 2000-luvun alussa
•Katto uusittu (tuplahuopa) 2000-luvun alussa ja tarkistettu noin 5 vuotta sitten
•Salaojat uusittu ja patolevyt asennettu 2010-luvun alussa
•Kaikki sähköt uusittu 2012-2014

OMA YLI 1500 M2 UPEA TONTTI
Pihan suunnittelun on toteuttanut Entti. Talon luonteeseen sopiva loppuun asti mietitty puistomainen piha, jossa rehevät istutukset ja kaunis pihakivetys viehättää jokaista vierailijaa. Upea ulkovalaistus kruunaa kokonaisuuden.

Kaukosäätimellä toimiva suuri markiisi tuo suojaa niin auringon paisteelta kuin sateeltakin. Sen alle saa helposti suuremmankin terassiryhmän.

Pihalla on tilaa usealle autolle. Parkkeerausalueelta löytyy kätevästi auton lämmityspistoke. Autotalli on tällä hetkellä lämpimänä varastotilana, mutta sen saa toki takaisin autotallikäyttöön, mikäli haluaa.

RUSKO
Mikäli Ruskon kunta ei ole sinulle entuudestaan tuttu, niin jatka lukemista:
Yllättävän harva on hoksannut Ruskon olemassaolon ja harva edes tietää Ruskon olevan lähempänä Turun keskustaa kuin monet Turun omat asuinalueet! Ruskon keskustaan ajaa Turun keskustasta vain noin 10 km (15 min). Sijainniltaan siis lähellä kaupungin hulinaa mutta kuitenkin tarjoten asukkailleen maaseutumaisen, rauhallisen ympäristön ja kunnan, joka panostaa eritoten lapsiperheiden viihtyvyyteen sekä lähellä kuntalaisia oleviin peruspalveluihin. Ihanteellinen peruskoulu ja päiväkoti sekä muut palvelut toimivat aivan vieressä. Mikäli Rusko on sinulle uusi tuttavuus, tulet ilman muuta tutustumaan paikan päälle.

Joulukuun ajan tänne järjestetään vain yksityisnäyttöjä, joten olethan yhteydessä minuun, niin sovitaan näyttö:
______________
Helena Koivisto, LKV
044 323 3234
[email protected]

Kohdenumero
9838211
Kunta
21290 Rusko
Alue
keskusta
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet
4-5h + k + katso pohjakuva
Pinta-ala
149.0 m2
Muut tilat
66.0 m2
Kokonaispinta-ala
215.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Perustuu rakennuspiirustuksiin, jonka mukaan asuinpinta-ala (eli huoneistoala) on 149 m2 ja rakennuksen kokonaispohjapinta-ala 215 m2. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu eikä kauppahinta perustu pinta-alaan vaan kokonaisuuten (tontti ja rakennus yhdessä).
Kerros
1 / 1
Rakennusvuosi
1974
Käyttöönottovuosi
1974
Vapautuminen
2 viikkoa kaupantekopäivästä
Kiinteistövero
383 € / vuosi
Lisätietoja maksuista
ÖLJY: Oman kulutuksen mukaan. Arvio noin 2500 litraa/vuosi. Tämän hetkisellä öljyn hinnalla (noin 0,90€/l) laskettuna keskiarvo on noin 187 €/kk. Öljyn kulutus on kuitenkin aina riippuvainen asunnossa asuvien määrästä ja asumistottumuksista: Paljonko lämmintä vettä käytetään ja kuinka korkeaa huonelämpötilaa halutaan pitää. VESI: Oman kulutuksen ja Ruskon kunnan hinnaston mukaisesti. Kulutustottumuksista riippuen 10-30€/hlö/kk. Tähän vaikuttaa siis huomattavasti omat tavat ja vedenkäyttötottumukset. Tilastollinen keskiarvokulutus (koko Suomi) on noin 120 litraa/hlö/kk. SÄHKÖ: Oman kulutuksen ja sähkösopimuksen mukaan. Keskiarvo on 0,13€/kWh sisältäen sähkön sekä sähkön siirtomaksun. JÄTEHUOLTO: Jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta jätehuoltosopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä. Noin 10-20 €/kk. VARAINSIIRTOVERO: Lain mukainen varainsiirtovero on 4% toteutuneesta kauppahinnasta, jonka maksaa ostaja. Varainsiirtovero maksetaan ennen lainhuudon hakemista. Ensiasunnon ostaja on vapautettu varainsiirtoverosta. KAUPANVAHVISTAJAN PALKKIO: Kaupanteon yhteydessä maksetaan kaupanvahvistajan palkkio. Kustannuksista vastaa myyjä ja ostaja puoliksi (60 €/osapuoli). KUNTOTARKASTUS: Hyvänä tapana on tehdä kuntotarkastus omakotitalon kaupan yhteydessä. Tarkastus tehdään, kun ostaja löytyy, jotta ostajalla on mahdollisuus olla tarkastuksessa mukana. Kustannuksista vastaa myyjä ja ostaja puoliksi (noin 600 €/osapuoli). Kuntotarkastuksen suorittaa puolueeton ammattilainen ja se on tehtävä KH 90-00394 -ohjeistuksen mukaisesti. Tarkastuksesta laaditaan kirjallinen raportti. MUUTA: Lisäksi ostajan pankki voi mahdollisesti laskuttaa ostajalta lainannoston, panttikirjojen siirron tai lainhuudon hakemisen yhteydessä syntyviä kuluja pankin hinnaston mukaisesti. Lisätietoja saa omasta pankista.
Energialuokka
Ei energiatodistusta. Myyjä hankkii
Tehdyt remontit
Kaikki pinnat uusittu ammattilaisten toimesta. Sisäkatot laskettu ja asennettu himmennettävät upotetut led-valaisimet *** Keittiö uusittu 2014 *** Pesutilat uusittu 2000-luvun alussa *** Kaikki sähköt uusittu 2012-2014 *** Käyttövesiputket ja lämmitysputket sekä patterit uusittu 2000-luvun alussa *** Katto uusittu 2000-luvun alussa, tarkistettu ammattimiehen toimesta noin 5 vuotta sitten ja huollettu säännöllisesti (ränneissä saattolämmitys, joten vedet eivät pääse jäätymään katolle) *** Salaojat uusittu sekä asennettu patolevyt 2010-luvun alussa. Liitytty samalla kunnan hulevesiverkkoon. *** Seinärakenne tarkistettu ammattilaisen toimesta pintaremonttien yhteydessä 2011-2013, jolloin rakenneavauksilla tutkittu runkotolppien alaosat jokaisesta huoneesta (rakenteet olivat terveitä) *** Öljykattila uusittu ja öljysäiliö tarkistettu 2000.
Asunnon kunto
hyvä
Rakennusmateriaali
Rakennuspiirustusten mukaan: VESIKATTO-YLÄPOHJA: Tasakatto, joka on tehty viistämään kahteen rännikaivoon, joissa lämmityskaapelit estämässä jäätymisen. Rakenne: 2-kertainen huopakate, jonka alla raakaponttilauta, selkäpuut, korotuskappaleet, tuulensuojamatto, lämmöneristys, kattopalkit, sulkupaperi, koolauslaudat ja sisäkattoverhous (pääosin mäntylaudoitus, jonka päällä uudelleen levytetty valkoiseksi maalattu sisäkatto). ULKOSEINÄRAKENNE: Puhtaaksi muurattu julkisivutiili, ilmarako, tuulensuojalevy, runko/ lämmöneristys, sulkupaperi ja sisäseinäverhouslevyt. VÄLISEINÄT: osittain tiilimuuratut, osittain puurunkoiset ja levytetyt. ALAPOHJARAKENNE: Lattiapäällyste (tiloista riippuen parketti, muovimatto tai laatta) jonka alla tasoite, teräshierretty pintalaatta, lämmöneriste, 2-kertainen kosteuseristys, teräsbetonilaatta ja tiivistetty sora. IKKUNAT: 3-kertaiset lasit.
Lämmitys
Lämmön lähde: öljy. Lämmönjako: vesikiertoinen patteriverkosto.
Tontin koko
1545.0 m2
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Remontoitu 2013. Modernit mittatilauskaapistot. Varustus: integroitu astianpesukone, kalusteuuni, induktiokeittotaso, liesituuletin (aktiivihiili), Festivo-kylmäsäilytys.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneita on 3 kpl, joista yhdessä on vaatehuone ja oma kylpyhuone. Kahdessa makuuhuoneessa on oviaukkoa korotettu ja niissä on käytännölliset liukuovet. Liukuovissa olevat maalaukset saa tarvittaessa pois. Takkahuoneen takapihan puoleista osaa voi käyttää neljäntenä makuuhuoneena ja tilanjakajaksi voi halutessaan asentaa liukuovet.
WC
Lukumäärä: 3.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutiloissa (saunan yhteydessä) amme ja suihku. Toinen pesutila löytyy makuuhuoneen yhteydessä olevasta wc:stä. Talossa on 3 erillistä wc:tä. Kaikki on laatoitettu. Saunaosastolla mukavuuslattialämmitys.
Kodinhoitohuone
Reilusti kaappi- ja laskutilaa sekä työskentelytilaa. Pesukoneliitäntä ja paikka pesutornille. Kodinhoitohuoneesta pääsee kätevästi suoraan ulos.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Liity Solid House ystäväpiiriin ja saat monenlaisia kivoja ystävänpalveluksia. Ruksita kohta "Haluan Solid House ystäväksi" niin saat ystävänpalvelukset sähköpostiisi.

Lue lisää tietosuojakäytännöistämme (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste