Huovitie 2, Pori, Harmaalinna

Previous

rivitalo

79.0 m²

Pori, Harmaalinna,
Huovitie 2
Mh. 106 083,85 €
Vh. 109 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

___
VIIHTYISÄT TERASSIT ETU- JA TAKAPIHALLA!
___

Valoisa ja tilava kahden makuuhuoneen koti. Heti sisään tullessa eteisessä huomaat mukavaa avaruutta, ja asunnossa on muutenkin järkevä pohjaratkaisu. Tässä kodissa on arkea helpottavia asioita, kuten erillinen wc ja kodinhoitohuone, josta on kulku suoraan takapihalle ja siellä olevalle terassille. Pääset siis helposti vaikkapa vilvoittelemaan oman saunan löylyjen välissä tai kesällä viemään pyykkejä ulos kuivumaan. Viihtyisällä etupihalla on myös hyvä terassi, ja kesällä tulee varmaan viihdyttyä sekä etu- että takapihalla.

Olohuoneeseen mahtuu hyvin sohvaryhmän lisäksi vaikkapa isompi ruokapöytä, jos sinulla on laaja suku tai paljon ystäviä, ja nautit välillä ruokakutsujen järjestämisestä. Yhtiön pihalla on upeat leikkipaikat yhtiön pihalla, johon lapset pääsevät omin nokkineenkin turvallisesti leikkimään. Asunnolle kuuluu autokatospaikka.

______________
Katja Valli
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Solid House Oy LKV

044 322 7040
[email protected]
______________

Kohdenumero
9796731
Kunta
28430 Pori
Alue
Harmaalinna
Huoneet
3h, k, khh, ph, s, autokatosp.
Pinta-ala
79.0 m2
Muut tilat
0.0 m2
Kokonaispinta-ala
79.0 m2
Kerros
1 / 1
Rakennusvuosi
1989
Käyttöönottovuosi
1989
Yhtiövastike
283.14 € / kk ( hoitovastike 254.1 € / kk + rahoitusvastike 29.04 € / kk )
Vesimaksu
13 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista
Yhtiö laskuttaa omistajilta vedenkulutuksen puolivuosittain mittarien mukaan.
Yhtiö
Asunto Oy Kärrykoto
Energialuokka
E2013
Rakennukseen
tehdyt remontit
1991 Rakennettu grillikatos. 1992 Autokatosalue asfaltoitu. 2002 Asuinrakennusten julkisivujen huoltokorjaus: puuosien sekä ikkunoiden korjaus/maalaus (talkoilla). Lämmitysjärjestelmän saneeraus, siirrytty kaukolämpöön. 2004 Patteriventtiilit uusittu. 2008 Piha-alue asfaltoitu. 2009 D talon aita uusittu. Asuntojen vesimittarit uusittu. 2010 Leikkipaikka kunnostettu, hankittu leikkiteline. 2012 (Asuntokohtaiset sähkön etäluentamittarit asennettu). 2013 Uusittu huoneistojen terassinovet. Ilmanvaihtokanavat nuohottu ja ilmamäärät mitattu/säädetty. Aluskatteet tarkistettu ja korjattu. Sadevesikaivon korjaus. 2014 Kiinteistön aita uusittu. Lämmitysjärjestelmän kiertovesipumppu uusittu. 2016 Ulko-ovien lukitusjärjestelmä uusittu (Sento). Vesikatot puhdistettu ja suojakäsitelty. 2017 D-rakennuksen leikkikentän puoleiset väliaidat ja rakennuksen patolevyjen korjaus, reunalaudoitus/sepelöinti. 2018 Etelä- ja lounaanpuoleiset ikkunat uusittu, ns. torniosien harjanpuoleisen seinän laudoitukset uusittu ja ko. torniosien puuosat maalattu, asuinrakennusten ikkunoiden yläpuolen puupinnat ja asuinrakennusten päädyt maalattu.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Piha - Päällysrakenteiden kunnossapitokorjauksia tarvittaessa. Petustukset ja runko - Ei tarvetta. Julkisivut - A, B ja C rakennusten yläkerroksen puuosien uusiminen ja maalaus. Yläosan puuosien maalaus 2018. A,B, C ja D rakennusten alaosien ja päätyjen maalaus/Talkoilla. 2018-2019. Ikkunat ja ulko-ovet - A, B, C ja D rakennusten sisäpihanpuoleisten ikkunoiden uusinta 2018 ja A,B ja C rakennusten Harmaalinnantien puolisten ikkunoiden sekä D rakennuksen yhtiön sisäpihanpuoleisten ikkunoiden uusinta 2022. Katto - Ei tarvetta. Huoneistojen märkätilat - Seuranta. Yleiset tilat - Autokatoksen ulokokuoren maalaus 2019 talkoilla sekä varastorakennuksen ulkokuoren maalaus talkoilla 2020. Lämmitysjärjestelmä - Lämmitysverkoston tasapainotus tarvittaessa. Vesi- ja viemärijärjestelmä - Viemäriverkoston ja huullevesikaivojen huuhtelu ja puhdistus tarvittaessa. Ilmanvaihto - Ei tarvetta. Sähkö- ja tietojärjestelmä - Ei tarvetta. Muu selvitykseen liittyvä informaatio: Hallituksen näkemyksen mukaan välittömimmät kunnossapitotarpeet ovat A,B ja C rakennusten yläpuolisen laudoituksen uusiminen/maalaus sekä rakennusten yläosan puuosien maalaus. A,B,C ja D rakennusten alapuolisten ja päätyjen maalaus/talkoilla 2019-2020. A,BC ja D rakennusten sisäpihanpuolisten ikkunoiden uusinta 2018. A,B ja C rakennusten Harmaalinnantien puoleisten ikkunoiden uusiminen sekä D rakennuksen yhtiön sisäalueen ikkunoiden uusinta 2022. Autokatoksen maalaus talkoilla 2019 ja varastorakennuksen maalaus talkoilla 2020. Muut yhtiön PTS-korjaussuunnitelmassa 2018-2022 mainitut kunnossapito tai korjaustarpeet pyritään toteuttamarurmahdollisuuksien mukaan PTS-suunnitelman mukaisesti suunnitelmakauden aikana. Selvitetää patteriventtiilien uusimisen tarve ja lämrnitysverkoston tasapainotus, kun nykyisten v. 2004 asennettujen patteriventiilien käyttöikä 2019 saavutetaan. Uusimisella ja tasapainottamisella pyritää saavuttamaan 10-15%:n kustannussäästö yhtiön lämmityskuluissa.
Asunnon kunto
tyydyttävä
Katon kuvaus
Harjakatto.. Tiilikate..
Tontin koko
6120.0 m2
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
kiertoilmauuni
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
WC
Lukumäärä: 1.
Lisätietoja
Varsinainen yhtiökokous 12.4.2018: Valtuutettiin hallitus tarvittaessa perimään yhden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen, mikäli yhtiön äkilliset korjausmenot ja/tai taloudellinen tilanne sitä vaatii. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste