Lahnankaari 14 , Turku , Hirvensalo

Previous

omakotitalo

215.0 m²

Turku, Hirvensalo,
Lahnankaari 14
Mh. 415 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

________________
SUURI YHDEN TASON KIVITALO KAISTARNIEMESSÄ
________________

Tämä vuonna 2003 rakennettu laadukas Siporex-kivitalo on omassa sarjassaan harvinaisuus: Kaikki talon ruhtinaalliset 215 asuinneliötä ovat yhdessä tasossa. Huoneet ovat suuria ja kodin keskellä sijaitseva hulppea oleskelutila hakee vertaistaan. Talon yhteydestä löytyy kahden auton katos.

Tontti rajoittuu kahdelta sivustaltaan kaupungin viheralueeseen, Kuhanpuistoon, josta löytyy kätevästi lasten treffipaikka, eli leikkipuisto.

Rauhallinen Kaistarniemen alue on miellyttävä paikka kodille ja meren läheisyys luo oman vivahteensa. Hirvensalon uudet koulut ja päiväkodit ovat nousseet alueelle palvelemaan lapsiperheitä ja monet harrastusmahdollisuudet houkuttelevat viihtymään.
Tervetuloa Kaistarniemeen.

Tänne järjestetään vain yksityisnäyttöjä joulukuun ajan, joten olethan yhteydessä välittäjään ja sovi näyttö:
______________
Helena Koivisto
kiinteistönvälittäjä, LKV, osakas
Solid House Oy

044 323 3234
[email protected]
______________

Huom! Osana kauppahintaa voidaan ottaa hyväkuntoinen 2-3h+k Turun keskustan läheltä, josta on hyvät yhteydet Kaarinan suuntaan. Tarjoa!

Kohdenumero
9643989
Kunta
20900 Turku
Alue
Hirvensalo
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet
5h+k+ap+kph/s+ph+khh+2wc+4vh+varastot+2 auton katos
Pinta-ala
215.0 m2
Muut tilat
48.0 m2
Kokonaispinta-ala
263.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu vaan ne perustuvat rakennuspiirustuksiin, joiden mukaan talon asuinpinta-ala (eli huoneistoala) on 215 m2 ja kokonaisala on 263 m2.
Kerros
1 / 1
Rakennusvuosi
2003
Käyttöönottovuosi
2003
Vapautuminen
viimeistään 2 kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan
Lisätietoja maksuista
SÄHKÖ: Myyjän sähkön kulutus (4 henkeä) on ollut noin 27 000 kWh/vuosi. Tämä sisältää kaiken taloussähkön sekä lämmitykseen käytetyn sähkön. Sähkösopimuksesta ja keskiarvolla 0,13€/kWh laskettuna keskimääräinen kustannus on noin 293 €/kk sisältäen myös siirtomaksun. Sähkön kulutus on kuitenkin aina riippuvainen asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista, kulutustavoista, lämpimän veden käyttömäärästä, talven keskiarvolämpötilasta jne. Myyjän sähkön kulutus ei siis välttämättä ole vertailukelpoinen ostajan kulutuksen kanssa. VESI: Oman kulutuksen ja Turun kaupungin hinnaston mukaisesti. Kulutustottumuksista riippuen 10-30€/hlö/kk. Tähän vaikuttaa siis huomattavasti omat tavat ja vedenkäyttötottumukset. Tilastollinen keskiarvokulutus (koko Suomi) on noin 120 litraa/hlö/kk. KAAPELI-TV: 13,65 €/kk. JÄTEHUOLTO: Jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta jätehuoltosopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä. Noin 15 €/kk. KIINTEISTÖVERO: 489,96 €/vuosi. VARAINSIIRTOVERO: Lain mukainen varainsiirtovero on 4% toteutuneesta kauppahinnasta. Ensiasunnon ostaja on vapautettu varainsiirtoverosta. KUNTOTARKASTUS: Hyvänä tapana on tehdä kuntotarkastus omakotitalon kaupan yhteydessä. Tarkastus tehdään, kun ostaja löytyy, jotta ostajalla on mahdollisuus olla tarkastuksessa mukana. Kustannuksista vastaa myyjä ja ostaja puoliksi (noin 600 €/osapuoli). Kuntotarkastuksen suorittaa puolueeton ammattilainen ja se on tehtävä KH 90-00394 -ohjeistuksen mukaisesti. Tarkastuksesta laaditaan kirjallinen raportti. MUUTA: Lisäksi ostajan pankki voi mahdollisesti laskuttaa ostajalta lainannoston, panttikirjojen siirron tai vuokraoikeuden kirjaamisen yhteydessä syntyviä kuluja pankin hinnaston mukaisesti. Lisätietoja saa omasta pankista.
Energialuokka
D2018 Talon energialuokka on hyvä D. Talo on 375 mm Siporex-harkoista muurattu jämäkkä kokonaisuus. Talossa on suuret ikkunapinnat, mutta lasit ovat 3-kertaiset selektiivilasiset pääosin kiinteät ikkunalasit, joiden U-arvo on erittäin hyvä. Talo on yksilöllisesti suunniteltu ja tekniset ratkaisut on valittu laadukkaista laitteista: Jäspin Ovaali 1,8 lämmitysvaraaja, Ohman EH 80 säätölaite, Jäspi VML 300 S käyttövesivaraaja sekä Sun Air 350 lämmöntalteenottokone. Päälämmöntuottajaksi voidaan halutessa asentaa vesi-ilmalämpöpumppu, sillä valittu Ovaali varaaja ja vesikiertoinen lämmönjakojärjestelmä antaa siihen hyvät valmiudet. Vesi-ilmalämpöpumpulla voidaan saada jopa 40%-50% säästö ostoenergiaan. Takaisinmaksuarvio noin 6-7 vuotta. Maalämmön asennus myös mahdollista, mutta se on investointina kalliimpi kuin vesi-ilmalämpöpumppu.
Asunnon kunto
hyvä
Katon kuvaus
harja.. tiili..
Rakennusmateriaali
Perustukset paalutettu. Rakennusmateriaalina on Siporex-harkko, joten rakenteet pysyvät kuivina ja terveinä. Siporex on korkealaatuinen ja kestävä rakennusmateriaali ja ainoa täyskivinen harkko, joka on samalla sekä kantava rakenne että lämmöneriste. Siporexista rakennettu ulkoseinä ei siksi tarvitse erillistä lämmöneristettä tai höyrynsulkumuovia. Yksiaineisuuden ansiosta Siporex-seinään ei muodostu materiaalien välisiä rajapintoja eikä kastepistettä ja rakenteet säilyvät terveinä. Siporex-runko tasaa ulkoilman lämmönvaihteluita, joten talvella sisätiloissa on lämmintä ja kesällä mukavan viileää. Höyrysuluttomat Siporex-seinät tasaavat sisäilman kosteutta, minkä ansiosta huoneilma ei ole liian kuivaa lämmityskauden aikana. Rakennusmateriaalina se kuuluu puhtaimpaan M1-ryhmään. Siporexista rakennettu kivitalo on siksi turvallinen valinta myös allergikoille.
Tontin koko
1333.0 m2
Tontin omistus
vuokrattu
Keittiön kuvaus
Kaapistot 2003. Varustus: Festivo-jääkaappi/kylmäsäilytys/pakastin, Miele kalusteuuni, Miele keraaminen keittotaso ja Miele astianpesukone (2010) sekä liesituuletin
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutiloissa 2 suihkua ja amme. Pukuhuone on kodinhoitohuoneen vieressä, josta oma käynti ulos. Apukeittiössä on myös vesipiste. Talosta löytyy 2 erillistä wc:tä.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Liity Solid House ystäväpiiriin ja saat monenlaisia kivoja ystävänpalveluksia. Ruksita kohta "Haluan Solid House ystäväksi" niin saat ystävänpalvelukset sähköpostiisi.

Lue lisää tietosuojakäytännöistämme (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste