Punomontie 10 , Turku , Kaerla

Previous

omakotitalo

178.5 m²

Turku, Kaerla,
Punomontie 10
Mh. 385 000 €


Näytä kartalla

Seuraava esittely

7.11.2018 18:45-19:15Twitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

_
KOTI KAUNIISTA KAERLASTA ?
_

Kaerlan alue on erityisen tunnettu vehreästä upeasta miljööstään ja tyytyväisistä asukkaistaan.

Keskustan melskeestä vain 5 minuutin automatkan päässä sinua odottaa seesteinen ja rauhallinen Punomontie, joka on kuin oma maailmansa.

Tähän alueeseen ja tähän taloon ei kerta kaikkiaan voi olla rakastumatta. Jo pihalle astuessa ympärille kietoutuu hyvä fiilis. Erityisen kaunis ja helppohoitoinen yli 1000 m2 oma puutarhatontti lumoaa kivetyksillä, korkealla puustolla sekä kumpuilevalla kalliolla. Takapihan terassilla ja suojaisalla tontilla saa olla aivan omassa rauhassa lintujen lauluja kuunnellen eikä edes muista, että on kaupungissa. Tien toiselta puolelta pääsee Valkiasvuoren puistoon, jonka laajat metsäalueet ja luonto toimivat virkistävänä keitaana kaupungissa.

Upean pihan lisäksi 1983 rakennettu talo tarjoaa loistavaa toiminnallisuutta hyvän pohjaratkaisun myötä. Hulppeat oleskelu- keittiö- ja ruokailutilat avautuvat jo heti sisään tullessa. Lisäksi ruhtinaalliset 5 huonetta taipuvat makuuhuoneiksi, työhuoneeksi ja vierashuoneeksi tilanteen ja tarpeen mukaan niin isolle kuin pienemmällekin perheelle, joka tarvitsee tilaa.

Vaikka talo on suuri, asumiskustannukset ovat olleet pienet. Ilmalämpöpumppu lämmittää taloa tehokkaasti ja massiiviset puuhella ja takka toimivat ekologisena lisänä lämmityksessä. Myyjän sähkön kulutus on ollut vain 18 000 – 20 000 kWh / vuosi, mikä on näin suureen taloon suhteutettuna todella vähän.

Mikäli siis haaveissasi on ollut valmiiksi remontoitu, tilava ja avara omakotitalo läheltä keskustaa, suuntaa tänne. Tapaamisiin Punomontiellä.

TERVETULOA ENSINÄYTTÖÖN SUNNUNTAINA 23.9. KLO 18:00 – 18:30

______________
Helena Koivisto
kiinteistönvälittäjä, LKV, osakas
Solid House Oy

044 323 3234
[email protected]
______________

PS. Etsitkö omalle asunnollesi välittäjää? Löysit hänet juuri! Laita minulle sähköpostia tai soita, niin sovitaan tapaaminen. Siitä se lähtee käyntiin. Hinta-arvio ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton, eikä sido mihinkään.

Kohdenumero
9802761
Kunta
20360 Turku
Alue
Kaerla
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet
6h+avokeittiö+aula+kph/s+2wc+at+kuntosali
Pinta-ala
178.5 m2
Muut tilat
29.5 m2
Kokonaispinta-ala
208.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Perustuu rakennuspiirustuksiin, joiden mukaan huoneistoala on 178,5 m2 ja yhteenlaskettu kerrosala 208 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu eikä kauppahinta perustu pinta-alaan vaan kokonaisuuteen (maapohja ja rakennus yhdessä).
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Vapautuminen
2kk kaupanteosta
Kiinteistövero
459 € / vuosi
Lisätietoja maksuista
SÄHKÖ: Myyjän sähkön kulutus (4 henkeä) on ollut noin 18 000-20 000 kWh/vuosi. Tämä sisältää kaiken taloussähkön sekä lämmitykseen käytettävän sähkön. Sähkösopimuksesta ja keskiarvolla 0,13€/kWh laskettuna keskimääräinen kustannus on noin 195-216 €/kk sisältäen myös siirtomaksun. Sähkön kulutus on kuitenkin aina riippuvainen asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista, kulutustavoista, lämpimän veden käyttömäärästä, talven keskiarvolämpötilasta sekä takan käytöstä. Myyjän sähkön kulutus ei siis välttämättä ole vertailukelpoinen ostajan kulutuksen kanssa. VESI: Oman kulutuksen ja Turun kaupungin hinnaston mukaisesti. Kulutustottumuksista riippuen 10-30€/hlö/kk. Tähän vaikuttaa siis huomattavasti omat tavat ja vedenkäyttötottumukset. Tilastollinen keskiarvokulutus (koko Suomi) on noin 120 litraa/hlö/kk. JÄTEHUOLTO: Jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta jätehuoltosopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä. Noin 15 €/kk. VALOKUITU: 29,90€/kk. VARAINSIIRTOVERO: Lain mukainen varainsiirtovero on 4% toteutuneesta kauppahinnasta. Varainsiirtovero maksetaan ennen lainhuudon hakemista. Ensiasunnon ostaja on vapautettu varainsiirtoverosta. KAUPANVAHVISTAJAN PALKKIO: Kaupanteon yhteydessä maksetaan kaupanvahvistajan palkkio. Kustannuksista vastaa myyjä ja ostaja puoliksi (60 €/osapuoli). KUNTOTARKASTUS: Hyvänä tapana on tehdä kuntotarkastus omakotitalon kaupan yhteydessä. Tarkastus tehdään, kun ostaja löytyy, jotta ostajalla on mahdollisuus olla tarkastuksessa mukana. Kustannuksista vastaa myyjä ja ostaja puoliksi (noin 600 €/osapuoli). Kuntotarkastuksen suorittaa puolueeton ammattilainen ja se on tehtävä KH 90-00394 -ohjeistuksen mukaisesti. Tarkastuksesta laaditaan kirjallinen raportti. MUUTA: Lisäksi ostajan pankki voi mahdollisesti laskuttaa ostajalta lainannoston, panttikirjojen siirron tai lainhuudon hakemisen yhteydessä syntyviä kuluja pankin hinnaston mukaisesti. Lisätietoja saa omasta pankista.
Energialuokka
D2018
Asunnon kunto
hyvä
Katon kuvaus
harja. tiili.
Tila
Sisätilat remontoitu viimeisen 10 vuoden aikana kokonaan. Kaikkien pintojen lisäksi mm. kylpyhuone, sauna ja wc:t saneerattu 2013. Keittiö uusittu 2015. Ikkunat uusittu arviolta 2000-luvun alussa. Kattoikkunat uusittu 2013. Tiilikatto pesty ja suojap
Lämmitys
sähkö (ilmalämpöpumppu + patterit) tulisijat
Tontin koko
1047.0 m2
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Remontoitu 2015. Varustus: mikroaaltouuni, kalusteuuni, astianpesukone, keraaminen keittotaso, täyskorkea jääkaappi ja pakastin sekä liesituuletin, josta ohjataan asunnon poistoilmanvaihtoa. Keittiössä lisäksi massiivinen puuhella.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saneerattu kokonaisvaltaisesti 2013. Myös betonilattia on kuivattu koneellisesti ennen vesieristyksen asentamista. Laatoitettu ja lattiassa mukavuuslattialämmitys.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Liity Solid House ystäväpiiriin ja saat monenlaisia kivoja ystävänpalveluksia. Ruksita kohta "Haluan Solid House ystäväksi" niin saat ystävänpalvelukset sähköpostiisi.

Lue lisää tietosuojakäytännöistämme (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste