Kipparintie 129, Uusikaupunki, Hakula

Previous

mökki tai huvila

47.0 m²

Uusikaupunki, Hakula,
Kipparintie 129
Mh. 185 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

_____________
IHASTUTTAVAT MÖKIT MEREN RANNALLA
______________

Tämä ihastuttava kolmen mökin kokonaisuus sijaitsee Uudenkaupungin Lokalahdella ja on ollut saman suvun omistuksessa alusta lähtien. Sopii edelleen kahden sukupolven kesäpaikaksi kuin yhtä hyvin myös perheen nuorison käyttöön tontin toinen mökki.

Tie vie perille, sähkö- ja vesiosuuskunnan liittymä löytyy, rannassa syvyyttä sekä mökeissä riittävästi tilaa, niin omalle väelle kuin vieraillekin. Irtaimisto kuuluu (ruokailutilan tuoleja lukuun ottamatta) kauppaan, joten mökkeilyn aloittaminen on helppoa. Tartu tilaisuuteen ja nauti valmiista "kattauksesta".
Kokonaisuuteen kuuluu:
•Päämökki (47 m2) jossa olohuone, keittokomero ja 2-3 makuusoppea
•Vierasmökki (25 m2) jossa iso tupa ja makuusoppi
•Saunamökki (12 m2) jossa sauna ja pukuhuone
Kaikki mökit ovat perustettu pilarien päälle rinteeseen. Rakennusten alapohja pääsee tuulettumaan eikä kosteusvaurioita täten pääse syntymään. Huopakatteet on myös kertaalleen uusittu, vaikka tarkkaa vuotta ei ole tiedossa. Mökit ovat ikäisekseen kaikin puolin ryhdikkäässä kuosissa.

Lisäksi tontilta löytyy:
•varastomökki
•2 biokäymälää (ylä- ja alapihalla)

Rannassa on viime vuonna uusittu ponttonilaituri. Rantaa on ruopattu, joten syvyyttäkin löytyy kivasti. Tontilta on raivattu urakalla puita, ja suurin osa rangoista on jätetty kiinteistölle polttopuiksi. Ihan heti ei klapikuormaakaan tarvitse tilata.

Tänne on helppo ajaa ja tie vie tontin rajalle asti. Lokalahden kirkolle on 6 km (10 min). Sieltä löytyy K-kauppa, baari, kahvila, kampaamo jne. Etäisyydet ovat muuallekin kohtuulliset:

•Uusikaupunki 24 km (30 min.)
•Turku 63 km (1 h)
•Rauma 70 km (1 h, 10 min)

Voisiko tämä ihana kokonaisuus olla juuri sinun unelmiesi kohde?
Ota yhteyttä ja sovitaan näyttö.

__

Tervetuloa esittelyyn! Anneli Saario p. 040 0624 928
__

Onko asuntosi vielä myymättä ja etsitkö asunnollesi välittäjää? Löysit hänet juuri! Soita tai lähetä sähköpostia ja sovitaan tapaaminen. Hinta-arvio asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton, eikä sido mihinkään. Ota yhteyttä Anneli Saario p. 040 0624 928 tai [email protected]

Kohdenumero
9403776
Kunta
23450 Uusikaupunki
Alue
Hakula
Tyyppi
vapaa-ajan asunto (kiinteistö)
Huoneet
Mökki 47 m², vierasmökki, saunamökki, varasto, 2x biokäymälää
Pinta-ala
47.0 m2
Muut tilat
47.0 m2
Kokonaispinta-ala
94.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatiedot ovat suuntaa antavia ja laskettu ulkomitoista. Päämökki 600x780 = 47m2 + eteläterassi 20 m2 ja pohjoisterassi 13 m2. Vierasmökki 540x460 = 25 m2 + terassi 7 m2. Saunamökki 400x300 = 12 m2 + terassi 6 m2. Tien laidassa sijaitseva varastomökki 400x250 = 10 m2. Pinta-alatietoja ei ole virallisesti tarkemitattu eikä kauppahinta perustu pinta-aloihin vaan kokonaisuuteen (maapohja + rakennukset yhdessä)
Kerros
1 / 1
Rakennusvuosi
1975
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan (nopeasti)
Lisätietoja maksuista
Myyjän vuosikulut (2017): Vakuutusmaksut 150€, kiinteistövero 362€, jätehuoltomaksut 110€, tienhoitomaksut 51€, vesimaksut 80€ ja sähkö 500€. Yhteensä 1255€. Myyjän vuosikulut eivät välttämättä ole täysin vertailukelpoisia tulevan ostajan kulujen kanssa, koska kuluihin vaikuttavat esim. sähkön ja veden käyttötottumukset.
Energialuokka
Ei energiatodistusta.
Tehdyt remontit
Mökkeihin on tehty normaalia huoltoja ja korjauksia säännöllisesti. Huopakatteet on uusittu (vuotta ei tiedossa). Merkittävimpiä viime vuosien perusparannuksia ovat olleet rantaan uusittu ponttoonilaituri (2017) ja kompostoiva biokäymälä (2016).
Asunnon kunto
hyvä
Katon kuvaus
harjakatto. huopakate.
Lämmitys
takka, sähköpatterit ja ilmalämpöpumppu
Tontin koko
0.502 ha
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Päämökin keittokomerossa kaapistot, pöytätaso sekä jääkaappi-pakastin, sähköhella keraamisella keittotasolla ja mikroaaltouuni. Vierasmökissä on pöytätaso sekä jääkaappi ja mikroaaltouuni.

Sauna
Saunamökissä puukiuas ja kiukaan yhteydessä pieni vesisäiliö veden lämmitykseen.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Liity Solid House ystäväpiiriin ja saat monenlaisia kivoja ystävänpalveluksia. Ruksita kohta "Haluan Solid House ystäväksi" niin saat ystävänpalvelukset sähköpostiisi.

Lue lisää tietosuojakäytännöistämme (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste