Auerkatu 11 , Turku , Hirvensalo

Previous

omakotitalo

186.0 m²

Turku, Hirvensalo,
Auerkatu 11
Mh. 449 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

__________________
LAADUKAS JA TYYLIKÄS KIVITALO PALVELUIDEN VIERESSÄ
__________________

Arkkitehti Mikko Lindqvistin suunnittelema kokonaisuus täynnä valoa ja avaruutta. Aito kivitalo on laadukasta Sporex-harkkoa. Tämä 186 m2 talo ja 45 m2 autotalli on tehty kestämään aikaa ja kaikki on suunniteltu vastaamaan lapsiperheen moninaisia tarpeita.

Lämmitysmuotona on hyötysuhteeltaan markkinoiden ykkösvaihtoehto, eli maalämpö, joka pitää asuinkustannukset kurissa ja on myös ekologinen valinta. Maalämmöllä tuotettu lämpö jaetaan miellyttävän vesikiertoisen lattialämmityksen kautta niin asuin- kuin autotallirakennukseen.

Sijainti on rauhallinen päättyvän tien ansiosta. Aurinkoinen 1033 m2 tontti on kaunis ja luonnonmukainen. Helppohoitoisuudessaan se on kiireisen ruuhkavuosiaan elävän ihmisen pelastus. Ikivihreät havut ja korkeat upeat männyt luovat kauniit ikkunanäkymät talvellakin.

Sijainti on aivan ihanteellinen. Lasten koulumatka ei paljon turvallisempi voisi olla. Haarlan koulu ja päiväkoti sijaitsevat vain 500 metrin päässä. Pieni liikekeskus on 200 metrin päässä, jossa mm. K-market. Monet harrastusmahdollisuudet odottavat aktiivista perhettä Hirvensalossa ja Ekvallan uimarannalle on vain 2 km. Turun keskustaan on noin 7,5 km.

Tervetuloa tutustumaan.
TÄHÄN KOTIIN JÄRJESTETÄÄN VAIN YKSITYISNÄYTTÖJÄ joten ole yhteydessä minuun niin sovitaan näyttöaika.
______________
Helena Koivisto
kiinteistönvälittäjä, LKV, osakas
Solid House Oy

044 323 3234
[email protected]
______________

Kohdenumero
9733920
Kunta
20900 Turku
Alue
Hirvensalo
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet
4 mh, oh, ruok/k, 2 aulaa, 2 wc, 2 vh, kph/s, khh, tekn., autotalli+varasto
Pinta-ala
186.0 m2
Muut tilat
43.0 m2
Kokonaispinta-ala
229.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatiedot perustuvat rakennuspiirustuksiin eikä niitä ole tarkistusmitattu rakentamisen jälkeen. Asuinrakennuksen huoneistoala on 186m2, kokonaisala 229 m2 ja tilavuus 950 m3. Autotallin pinta-ala on 45 m2 ja tilavuus 150 m3.
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
2005
Käyttöönottovuosi
2005
Vapautuminen
2kk kaupanteosta
Rakennuksen lisätiedot
Lämmin autotalli jonka yhteydessä varasto sekä autokatos. Myös autotallirakennuksessa on maalämpö.
Kiinteistövero
493,66 € / vuosi
Lisätietoja maksuista
*KOKONAISSÄHKÖ: Myyjän sähkön kulutus on ollut noin 24 000 kWh/vuosi. Tämä sisältää kaiken taloussähkön, myös maalämpöpumpun kuluttaman sähkön. Sähkösopimuksesta riippuen keskiarvo (0,13€/kWh) on noin 260 €/kk sisältäen myös siirtomaksun. Sähkön kulutus on kuitenkin aina riippuvainen asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista, kulutustavoista, talven keskiarvolämpötilasta jne. Myyjän sähkön kulutus ei siis välttämättä ole vertailukelpoinen ostajan kulutuksen kanssa. *VESI: Oman kulutuksen ja Turun kaupungin hinnaston mukaisesti. Tilastollinen keskiarvokulutus (koko Suomi) on noin 3,6m3/kk/hlö eli noin 20 €/kk/hlö. Tähän voi vaikuttaa merkittävästi omilla kulutustottumuksilla! Usealla todellinen vesimaksu on vain 10€/kk/hlö. *JÄTEHUOLTO: Jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta sopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä. Noin 15 €/kk. *KUNTOTARKASTUS: Hyvänä tapana on tehdä kuntotarkastus omakotitalon kaupan yhteydessä. Tarkastus tehdäään, kun ostaja löytyy, jotta ostajalla on mahdollisuus olla tarkastuksessa mukana. Kustannuksista vastaa myyjä ja ostaja puoliksi (noin 600 €/osapuoli). VARAINSIIRTOVERO: Lain mukainen varainsiirtovero on 4% toteutuneesta kauppahinnasta. Ensiasunnon ostaja on vapautettu varainsiirtoverosta. *MUUTA: Lisäksi ostajan pankki voi mahdollisesti laskuttaa ostajalta lainannoston, panttikirjojen siirron, vuokraoikeuden kirjaamisen tmv. yhteydessä syntyviä kuluja pankin oman palvelumaksuhinnaston mukaisesti. Lisätietoja saat omasta pankista
Energialuokka
Ei energiatodistusta. Myyjä hankkii energiatodistuksen
Asunnon kunto
hyvä
Rakennusmateriaali
Rakennusmateriaalina Siporex-harkko on menestystarina ja viisaan valinta. Siporex-rakenteet pysyvät kuivina ja terveinä. Siporex on korkealaatuinen ja kestävä rakennusmateriaali ja ainoa täyskivinen harkko, joka on samalla sekä kantava rakenne että lämmöneriste. Siporexista rakennettu ulkoseinä ei siksi tarvitse erillistä lämmöneristettä tai höyrynsulkumuovia. Yksiaineisuuden ansiosta Siporex-seinään ei muodostu materiaalien välisiä rajapintoja eikä kastepistettä ja rakenteet säilyvät terveinä. Siporex-runko tasaa ulkoilman lämmönvaihteluita, joten talvella sisätiloissa on lämmintä ja kesällä mukavan viileää. Höyrysuluttomat Siporex-seinät tasaavat sisäilman kosteutta, minkä ansiosta huoneilma ei ole liian kuivaa lämmityskauden aikana. Rakennusmateriaalina se kuuluu puhtaimpaan M1-ryhmään. Siporexista rakennettu kivitalo on siksi turvallinen valinta myös allergikoille. Perustukset ovat osittain kalliolla ja osittain paalutettu. Koneellisesti tuulettuva alapohja.
Lämmitys
maalämpö (vesikiertoinen lattialämmitys) ja varaava takka.
Tontin koko
1033.0 m2
Tontin omistus
vuokrattu
Keittiön kuvaus
Kaapistot 2005. Alkuperäiset ovet on kokonaan uusittu (Puustelli) ja rungot on maalattu. Varustus: integroitu jääkaappi, integroitu pakastin, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin ja integroitu astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Vesieristetty ja laatoitettu. Varustus: poreamme, suihku ja lattialämmitys. Pesutilojen yhteydessä wc. Alakerran wc:n yhteydessä on toinen suihku.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Liity Solid House ystäväpiiriin ja saat monenlaisia kivoja ystävänpalveluksia. Ruksita kohta "Haluan Solid House ystäväksi" niin saat ystävänpalvelukset sähköpostiisi.

Lue lisää tietosuojakäytännöistämme (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste